11 -12 mei 2024

The Weeknd
2024

Hét nieuwe lifestyle festival waarbij het 2 dagen draait om beleving. Ervaar 100+ authentieke merken met ieder een eigen verhaal. Er een ruim aanbod aan merken die je wat laten zien, proeven, horen, voelen, beleven en ondergaan.

Inmiddels staan de meeste merken en activiteiten live. Elke week komen daar nog nieuwe deelnemers bij. Houd daarom deze website in de gaten of volg ons op Instagram #TheWeeknd.nl

Zorg dat je niets mist en claim je tickets

LIVE YOUR
NEXT STORY

Sectoren

FASHION & BEAUTY | FOOD & BEVERAGE | CARS & MOTORCYCLES |
TRAVEL & OUTDOOR | LIVING & ART | SPORT & LIFESTYLE

Het is tijd om jouw volgende verhaal te beleven! Het verhaal wat jij vertelt bij de koffieautomaat op je werk of tijdens een borrel met je vrienden. Prikkel je zintuigen en laat je omverblazen door 100+ mooie merken en 30+ activiteiten.

Self
Test Ride

SEE

Tijdens The Weeknd kom je ogen tekort, want met zoveel authentieke merken is er meer dan genoeg te bekijken. Geef je ogen dus goed de kost!

TASTE

Ga mee op een culinaire smaakreis rondom de wereld. Laat je verleiden door tongstrelende drankjes en de laatste foodtrends. Of proef de heerlijkste smokey barbecuegerechten.

Culinary
Chefs at Work

Iris Hond
Live Concert

HEAR

Gun jezelf een moment van ontspanning en laat je meevoeren door de magische klanken van bekende én opkomende artiesten. Luister, dans en geniet!

PARTICIPATE

Neem plaats en participeer in interactieve sessies van bekende en onbekende sprekers. Over boeiende onderwerpen die je écht bijblijven.

Live Slow
Ride Fast

Join A
Yoga Class

Experience

Beleving zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Daarom hebben we meer dan 50 activiteiten voor daredevils, avonturiers én rustzoekers.

De Merken / Activiteiten

DeFabrique

Utrecht

DeFabrique ligt aan de noordkant van Utrecht aan het Amsterdam Rijnkanaal. Adres voor uw navigatie : Westkanaaldijk 7, Utrecht.

TheWeeknd is goed bereikbaar per trein (Station Maarssen, uitstappen kanaalzijde en dan rechtsaf ±500m lopen)

In de NS SPOORDEELWINKEL vindt u een combiticket waarmee u nog voordeliger reist.

FANTASTISCHE
LOCATIE

DeFabrique is een oude mengvoederfabriek uit 1921, die na verhuizing van het bedrijf in 1996 leeg kwam te staan. In 2001 is het omgebouwd tot evenementenlocatie waarbij het behoud van de industriële ruimtes centraal stond. En nu bij uitstek geschikt voor TheWeeknd op 11 en 12 mei 2024.

THIS IS THE WEEKND

0+
MOOIE MERKEN
0+
ACTIVITEITEN
0
SECTOREN
0m2
OPPERVLAKTE

Deelnemen
als Standhouder

Wil je meer informatie over de deelnametarieven en mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen.