LIFESTYLE EXPERIENCE EVENT

Praktische informatie

DEFABRIQUE UTRECHT

FAQ

The Weeknd is op zaterdag 11 mei van 10.00 – 20.00 uur en op zondag 12 mei van 10.00 – 18.00 uur.

De locatie is De Fabrique, Westkanaaldijk 7 in Utrecht, of met de trein uitstappen op station Maarssen.

We hebben meerdere parkeerterreinen op en bij DeFabrique. Er zijn parkeerbegeleiders die je een plaats toewijzen zo dicht mogelijk bij het evenement. Let wel, de parkeerruimte is niet onbeperkt en via de spoordeelwinkel van de NS zijn er tot 30 april combi tickets te bestellen.

In de NS-spoordeelwinkel vind je een combiticket voor de trein incl. een toegangskaart. Vanf € 41,- reis je vanuit heel Nederland naar station Maarssen, vanaf daar is er een pendeldienst, maar kan je ook te voet naar TheWeeknd (station uitgang kant Amsterdam-Rijnkanaal, dan rechtsaf, TheWeeknd is ongeveer 500 meter lopen (terrein DeFabrique).

Ja, het terrein is toegankelijk voor minder validen, er is ook een mindervaliden toilet aanwezig.

Jazeker is TheWeeknd toegankelijk voor kinderen. Onder 12 jaar is het gratis, van 12 tot 18 jaar is de prijs € 12,50. Begeleiding van een volwassene is verplicht, evenals en legitimatie. Dit i.v.m. een bandje dat aangeeft of je wel of geen alcohol mag nuttigen.

Dat kan zeker. Alle activiteiten zijn op basis van beschikbaarheid maar vrij toegankelijk. We hebben drie activiteiten waar een extra bijdrage voor wordt gevraagd. Kijk op de ticketpagina welke dat zijn. Voor de betaalde activiteiten geldt dat vol = vol. Op de programma pagina staat een overzicht welke activiteiten wanneer plaatsvinden, alsmede waar op het festivalterrein. Zodra we weer een nieuwe activiteit hebben vastgelegd wordt deze toegevoegd in het programma. Houd daarom de website in de gaten, er worden regelmatig activiteiten en workshops toegevoegd.

Nog heel even geduld, het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je al je spambox/ongewenste mail gecontroleerd? Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@TheWeeknd.nl. Zij helpen je graag verder.

Tijdens TheWeeknd kan je genieten van verschillende broodjes, en lekker gerechtjes. Daarnaast zijn er kookdemonstraties en kun je bij een aantal standjes ook verschillende producten proeven.

Op TheWeeknd kan je niet mogelijk om contant te betalen.

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar TheWeeknd.