Avontuurlijke groepsrondreizen

Reisorganisatie Sawadee is de trotse winnaar van de Vakantie Award 2024 in de categorie Groepsreizen! Het is het tweede jaar op rij dat ze deze prachtige prijs in de wacht slepen, iets waar ze met het hele team hard voor hebben gewerkt en ontzettend trots op zijn.

En nu kunt u met hen kennismaken op TheWeeknd. Laat u voorlichten over de mooiste reisbestemmingen die u altijd al heeft willen maken met uw familie.

Tijdens onze groepsreizen ontdek je samen met andere reisliefhebbers de hoogtepunten én verborgen parels van een land. Om je kennis te laten maken met de bestemming hebben we in onze reisroutes veel bijzondere overnachtingen en activiteiten opgenomen, afgewisseld met vrije dagen waarop je de mogelijkheid hebt om je eigen plan te trekken. De gehele reis staat je reisbegeleider voor je klaar om je meer te vertellen over het land, je vragen te beantwoorden en je tips te geven over de leukste excursies en lekkerste restaurantjes.

Met onze groepsrondreizen bieden we elke reiziger een zorgeloze en gezellige vakantie, met oog voor mens, cultuur en milieu. En met ruim 210 reizen naar meer dan 100 landen wereldwijd vind je bij Sawadee altijd een reis die past bij jouw wensen en budget. Of je nu kiest voor een familiereis, singlereis, 22-35ers reis of een van onze andere soorten reizen, met Sawadee beleef je het samen. Met wie ga jij op reis?