Fietsliefhebbers en experts in de fietsenhandel

– TenWays

– Just Ride On biedt 5 modellen van TenWays, op meerdere modellen kunt u tijdens TheWeeknd een testrit maken. Met een startprijs van € 1799 is TenWays een scherpe aanbieder, echter is de kwaliteit uitstekend. Hoe komt dat? TenWays legt het zelf graag uit.

Wij, TenWays, zijn een groep fietsliefhebbers en experts in de fietsenhandel die vastberaden zijn om samen aan een groenere en duurzamere wereld te werken, met een gemeenschap van e-bikers.

Na een succesvolle crowdfunding in 2021 zag het eerste TENWAYS-model het licht. Sindsdien is TENWAYS uitgegroeid tot een diverse wereldwijde familie van fietsers, ontwerpers en liefhebbers. We noemen ze liefkozend Tenwayers. Samen omarmen we meer dan 10 manieren om te leven en te fietsen.

De uitzonderlijke rijervaring die wij bieden gaat verder dan u zou verwachten, maar onze prijzen blijven concurrerend. Dankzij onze robuuste toeleveringsketen en 20 jaar industriële ervaring zijn wij in staat om onze klanten kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs.

Vanaf het moment dat u een TENWAYS e-bike koopt, maakt u deel uit van onze groeiende en diverse gemeenschap. We bieden uitstekende klantenondersteuning via onze online en offline kanalen, zodat TENWAYS-eigenaren zich tevreden en gesteund voelen.

Wij waarderen uw ideeën
TENWAYS is een jong merk dat wil meegroeien met onze gewaardeerde klanten. Wij streven ernaar onszelf te blijvend te verbeteren op basis van uw waardevolle feedback. U kunt uw reacties altijd mailen naar support@tenways.com.