Gezond en leuk ouder worden

Presentatie Ralph Moorman – voedingsdeskundige

Op zaterdag om 13.30 uur geeft voedingsdeskundige Ralph Moorman een presentatie in de Stoomerij.

Wil je minder klachten, meer energie en nog een mooi lijf ook! Wil je weten wat de invloed is van hormonen op bijvoorbeeld je buikje, energiedips, slechte huid, menopauze (én penopauze) klachten? Ralph Moorman legt het je uit!

Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie (Wageningen University) en werd bekend door zijn bestseller in 2009: De hormoonfactor, waarin hij de link tussen hormonen en voeding beschreef. Met deze unieke kijk op gezondheid hielp hij vele Nederlanders bij het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht. Hij bezit ruim 15 jaar praktijkervaring, heeft inmiddels honderden particulieren gecoacht, +1.200 studenten opgeleid, +100 lezingen aan bedrijven gegeven, 7 boeken geschreven (+150.000 verkocht) én zet zich in voor een transparante supermarkt met minder bewerkte levensmiddelen met als doel: Obesitas / overgewicht verminderen. Dit doet hij o.a. met de cursus tot boodschappencoach waarbij hij studenten de supermarktsafari leert.”

ZATERDAG 11 MEI 13:30, de Stoomerij

Wie?

Ralph Moorman heeft levensmiddelentechnologie (voeding) aan de Wageningen University gestudeerd en heeft zich verdiept in de link tussen voeding en hormonen. Hij schreef drie boeken over het belang van hormonen en hoe je hier invloed uit kunt oefenen met niet alleen voeding maar ook met stressreductie, training én slaap.

Zijn missie

Het is zijn missie om mensen bewust te maken van onze ongezonde leefstijl – die kan leiden tot onder andere een ‘hormonale onbalans’ met allerlei bijbehorende gezondheidsklachten en symptomen. Dit uiteraard met als doel mensen met hormonale onbalans te inspireren en motiveren om de leefstijl oorzaken van hun klachten aan te pakken en ‘klachtenvrije’ mensen om preventief te gaan werken.