Podcast

– Tijdens TheWeeknd kunt u een live Q&A bijwonen van de mannen van de zeer populaire fiets-podcast ‘Live Slow Ride Fast’. Laurens ten Dam en Stefan Bolt zijn aanwezig om jouw fietsvragen te beantwoorden. Hen kennende volgen daarbij zeker smeuïge fietservaringen, en omdat ze zo populair zijn, is er een gerdere kans dat meer vrienden uit hun netwerk aanwezig zullen zijn.

Helaas moeten wij een extra bijdrage vragen om deze live Q&A bij te kunnen wonen, maar daar krijgt u zeker geen spijt van. Omdat er niet onbeperkt plaats is, kunt u als u er bij wilt zijn, beter niet te lang wachten met het kopen van uw ticket. Kijk op de ticketpagina en boek uw ticket nu.

Zaterdag 15 uur in de Stoomerij

We begonnen altijd echt met racen bij Hazel Dell Road, een klimmetje. En als ik zeg racen, dan bedoel ik ook echt vol gas. Als ik mij sterk voelde, dan klom ik hierna door naar Eureka Canyon. Na een stop voor snacks of broodjes bij de Summit Store, keerde ik dan terug naar Santa Cruz. Aan het eind van mijn rit, peddelde ik over West Cliff Drive en probeerde ik dolfijnen te spotten in de oceaan. Na elke training stopte ik een paar minuutjes bij de vuurtoren, om de line-up te zien van surfers bij Steamer’s Lane. Daarna kon ik weer tevreden naar huis in Twin Lakes Beach.

Ik zal deze dagen nooit vergeten. Het geluid van de oceaan, de zilte geur. Maar vooral het licht. De mistige, pastelkleurige ochtenden in Santa Cruz, de felblauwe lucht in de middag en de fantastische oranje zonsondergangen.

Ik begon een beetje te dromen. Als ik gestopt zou zijn als profwielrenner en nooit meer dag in, dag uit, dezelfde kleding volgepropt met sponsors zou hoeven dragen, dan zou ik zelf iets gaan ontwerpen. Fietskleding die de kleuren van Santa Cruz en haar relaxte inwoners zouden reflecteren.

Een jaar na mijn ‘pensioen’ hebben we het voor elkaar gekregen. LSRF – We live slow ride fast.

LtD

Vind je perfecte fietskleding op www.lsrf.cc