Yoga

Ja! Eindelijk gevonden; professionele, niet zweverige yoga. Peter Hin werkt al 27 jaar als beroeps yogadocent in de Roos in het Vondelpark in Amsterdam. De kern van zijn yogalessen is: aandacht, ademhaling en ontspanning. Dit door het oefenen van eeuwen oude yogahoudingen, ademhaling en mindfulness. De yoga is om prettiger en bewuster in je lichaam te zitten, de mindfulness om meer rust en helderheid in je geest te krijgen en de ademhaling is de essentiële verbinding daartussen. Zonder adem is er immers geen leven. Dit maakt Hin Mindfulness yoga tot een nuchtere, effectieve en populaire manier van yoga, voor iedereen die op zoek is naar diepere ontspanning in een natuurlijke balans tussen lichaam en geest.

Volg nu zelf een les tijdens TheWeeknd. Voor deze les (er is maar een beperkte aantal plaatsen) betaalt u € 10,- naast de ticketprijs

U hoeft niets mee te nemen om deel te nemen aan deze les. Wat gemakkelijk zittende kleding is voldoende.
De firma Ruben Robijn heeft matjes en kussens beschikbaar gesteld, dus u bent van alle gemakken voorzien.
Ruben Robijn is een bekende aanbieder van o.a. yoga materialen die u ook online kunt bestellen (rubenrobijn.nl)

ZONDAG van 10.15 tot 11.30 in de Stoomerij

Tijdens TheWeeknd kan je nu zelf ervaren wat het is. Op zondag 12 mei van 10.30 tot 11.45 uur geeft Peter een introductie-les. Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem een yogamat of handdoek mee. Je kunt deze attributen na de les in de garderobe achterlaten tot je weer naar huis gaat. Let op, de les is gratis maar er is beperkt plaats. Wil je deelnemen, je kan je aanmelden op de ticketing pagina.