Hoogwaardige materialen met de allernieuwste technologie

– Cowboy e-bikes

– Just Ride On biedt twee opvallende modellen met meerdere kleurvarianten die het e-biken in de stad opnieuw definiëren. Cowboy e-bikes combineren een strak design en hoogwaardige materialen met de allernieuwste technologie. Kies degene die bij jouw stijl past en begin vandaag nog aan je avontuur. Ontworpen met een geïntegreerde cockpit, verwijderbare batterij en Cowboy’s AdaptivePower™-technologie.

Tijdens TheWeeknd staan deze modellen klaar om te testen, en daarnaast zijn ze, indien u dat wenst, ook direct leverbaar.
– Cowboykruiser
– Classic
– Cruiser ST

Waarom kiezen voor een Cowboy?

Premium materialen
Elke fiets is ontworpen volgens de hoogste standaard en voorzien van meer dan 200 aangepaste details. De fietsen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen die duurzaam, lichtgewicht en betrouwbaar zijn.

Geïntegreerde technologie
De Cowboy app voorspelt jouw autonomie op basis van jouw rijgedrag. U weet altijd wanneer het tijd is om op te laden of over te schakelen naar de energiebesparende modus. Bovendien biedt de app GPS-tracking en waarschuwingen als uw fiets zonder u beweegt.

Prestaties en bereik
Cowboyfietsen zijn ontworpen om te presteren en bieden een consistent vermogensniveau om de topsnelheid te behouden of een extra duwtje in de rug te krijgen wanneer dat nodig is. Met een oplaadtijd van slechts 3,5 uur kunt u afhankelijk van de rijomstandigheden genieten van een rijbereik van 40 – 80 km.