Welkom bij Africa Cycling

– Waar fietsen en wildlife samensmelten tot een onvergetelijk avontuur! Ontdek met ons de adembenemende schoonheid van Kenia op twee wielen, waar je niet alleen de prachtige landschappen doorkruist, maar ook de rijke biodiversiteit van de Afrikaanse wildernis kunt ervaren.

Fietsen door de Hartslag van de Natuur: Keniaanse Fietstochten

Onze fietsavonturen in Kenia zijn ontworpen om je mee te nemen op een reis door enkele van de meest spectaculaire natuurlijke schatten van het land. Fiets langs de uitgestrekte savannes van de Maasai Mara, waar je oog in oog komt te staan met majestueuze giraffes en nieuwsgierige zebra’s die langs de horizon dartelen.

Ontdek de glooiende heuvels van de Great Rift Valley, terwijl je pedaalt langs serene meren waar flamingo’s in overvloed floreren. De geur van de Afrikaanse bush en het geluid van exotische vogels begeleiden je op je tocht door dit betoverende landschap.

De Magie van Wildlife en Fietsen Gecombineerd

Bij Africa Cycling geloven we in de kracht van unieke ervaringen. Onze fietstochten in Kenia zijn doordrenkt van wildlife-ontmoetingen. Onder begeleiding van ervaren gidsen kun je tijdens je fietstocht wilde dieren observeren, variërend van olifanten en buffels tot kleurrijke vogels die hoog in de bomen fluiten.

Maar we gaan verder dan dat. We bieden ook mogelijkheden voor safari’s per jeep, waar je zeker leeuwen zult spotten, soms luipaarden ziet sluipen en neushorens kunt bewonderen, waardoor je een compleet beeld krijgt van Kenia’s indrukwekkende fauna.

Maak je Fietsavontuur Compleet

Bij Africa Cycling begrijpen we dat avontuur niet stopt bij het fietsen alleen. Daarom bieden we de mogelijkheid om je fietstocht in Kenia uit te breiden met andere opwindende activiteiten. Denk aan een ballonsafari bij zonsopgang boven de Masai Mara, een bezoek aan lokale dorpen om de cultuur van de Maasai te ervaren, of zelfs ontspannen aan de witte  zandstranden van de Keniaanse kust.

Op onze website vind je gedetailleerde informatie over al onze fietsroutes in Kenia, inclusief de verschillende wildlife-ervaringen en uitbreidingsmogelijkheden. Laat je inspireren door de verhalen van andere fietsers die deze onvergetelijke reis al hebben gemaakt.

Dus, laat je verrassen door Africa Cycling! Ontdek Kenia op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden, met ons als je gids voor een avontuur vol fietsen, wildlife en culturele ontdekkingen!