Hedendaagse Mode en Moderne Essentials voor haar

– House of Lena gaat de vrouw inspireren die houdt van mode die aansluit bij haar stadslevensstijl. We brengen een inspirerende mix van high-end ontwerpers en ready-to-wear labels zoals Monique van Heist, Samsøe Samsøe, Xirena, Cordera, Mads Nørgaard, Sessùn, Frenken, Róhe, Martine Viergever, Hi-Tec en Aeyde

Denk aan klassieke vormen en tijdloze accenten. Je dagelijkse, moeiteloze garderobe met af en toe een twist voor flair.

Service met een glimlach inbegrepen. Wij laten je graag stralen!

 

Maak kennis met Babette, een jonge ondernemer die haar leven heeft gewijd aan het vanaf de grond opbouwen van de wereld van House of Lena.

Het verhaal begint in 2018 wanneer Babette, na vele jaren ervaring op vrijwel alle gebieden van de mode-industrie, besluit haar eigen modebedrijf te starten. Oorspronkelijk afgestudeerd als productontwerper waagt ze de sprong, schrijft een businessplan, ontwerpt haar eigen winkelinterieur en zo begint het avontuur. Ze noemt House of Lena naar haar grootmoeder, om altijd dicht bij zichzelf te blijven en verbonden te blijven met haar persoonlijke innerlijke gids. Haar doel is om een hartverwarmende ruimte te creëren waarin ze zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel over zichzelf kan geven en hen kan helpen aan een outfit waarin ze zich sterk en zelfverzekerd voelen.

 

Met een scherp oog voor detail en een diepe waardering voor klassieke elegantie kiest ze stukken die zowel tijdloos als geavanceerd zijn. Van strakke en stijlvolle jurken tot maatpakken: de collecties van House of Lena zijn de perfecte belichaming van moderne chic. Babette dwingt zichzelf voortdurend om voorop te blijven lopen en altijd nieuwe trends en ontwerpers te verkennen. Maar tegelijkertijd verliest ze nooit de pure elementen uit het oog die mode al generaties lang geweldig maken. Met als doel het vinden van de perfecte balans tussen klassieke en moderne stijl, zijn de collecties altijd fris, spannend en ongelooflijk aantrekkelijk.

Samen met haar ervaren team brengen ze passie en expertise in elke klantinteractie. Altijd klaar om shoppers te helpen bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid, en nemen de tijd om te luisteren naar de unieke behoeften en voorkeuren van elke vrouw. Of het nu gaat om hulp bij het vinden van de perfecte spijkerbroek of het geven van stylingadvies voor een bijzondere gebeurtenis. Bij House of Lena begrijpen ze dat mode meer is dan er alleen maar goed uitzien – het gaat erom dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in je vel.