SdA SecretosdeAndalucia

Liefde voor Spanje

De plaatselijke ingrediënten en het traditionele lokale Spaanse voedsel zijn voor ons een inspiratiebron voor puur en ambachtelijk eten. Vanuit onze interesse voor een gezonde levensstijl en eerlijke handel werd het idee geboren om één van de oudste en organische olijfolie soorten van Andalusië naar Nederland te importeren en zo werd SdA geboren.

Benieuwd? Proef de smaken van Andalusië bij SdA. In de Copraloods.

‘We begonnen met onze eigen SdA olijfolie naar Nederland te importeren. Een zachte en romige olijfolie in een prachtig vormgegeven fles. Daar bleef het niet bij. Inmiddels hebben we vijf soorten olijfolie in ons assortiment. Voor de consument kijken we ook naar de vormgeving zodat onze SdA olijfolie flessen een sieraad zijn in de keuken en ook een prachtig geschenk.

En het bleef niet alleen bij olijfolie, want ze konden het niet laten om Nederland ook te laten delen met de allerlekkerste olijven en vijgenbroden uit Andalusië. Alles afkomstig van familiebedrijven. Het assortiment blijft groeien want het speuren naar de meest mooie delicatessen en producten is ontzettend leuk en nog leuker is het als we daar anderen ook blij mee kunnen maken.

Onze visie voor nu en voor de toekomst, is om mensen te inspireren en te laten genieten van gezond en goed geproduceerd voedsel.

David Plasman en Jim Plasman