Biologische groentesapjes

– Sapje staat voor Puur Natuur voor jou in een flesje. Dagelijks worden alle verse groente- en fruitsoorten van de lokale boeren aangeleverd. De sapjes, soepen, smoothies en shots worden volledig ambachtelijk bereid. Alles gaat met de hand, van het wassen, wegen, slowjuicen, bottelen en labelen, tot het invriezen.

Met de biologische groentesapjes van Sapje kom je makkelijk aan jouw dagelijkse hoeveelheid verse groente. Met tot wel 16 ingrediënten. En je zult het geloven of niet….het is nog lekker ook. Sapje wil de gezondheid van iedereen een boost geven. Een gezonde levensstijl maar wel op een lekkere manier is voor Sapje belangrijk.

Proef tijdens TheWeeknd de verschillende smaken en laat je voorlichten.

Sapje is bijna 10 jaar geleden geboren in de keuken van Joël Goudsmit. Alles werd de hand ge-juiced en met de bakfiets rondgebracht. De bakfiets rijdt niet meer rond maar Sapje maakt nog steeds de beste biologische slowjuice, smoothies, soepen en shots zoals je thuis ook zou maken!

Het Sap-Lab is uitgerust met een van de beste RVS slowjuicers ter wereld en een hightech shockvriezer die binnen maximaal 1 uur de groentesapjes invriest. Invriezen is een natuurlijke manier om vitaminen, mineralen en antioxidanten te behouden. Conserveringsmiddelen, pasteurisatie of HPP behandeling zijn daardoor niet nodig. Zo weet je zeker dat alles vol voedingsstoffen en zonder kunstmatige toevoegingen of procedures is.