kwalitatief hoge product Nederlandse wijn

- Tijdens TheWeeknd kunt u kennismaken met wat de Nederlandse wijnboeren te bieden hebben, zelf proeven, en indien u wilt, direct bestellen. Zodat u bij thuiskomst kunt genieten van Nederlandse pareltjes

Nederlandse Streekwijnen is een klein bedrijfje dat zich als doel heeft gesteld om het ambachtelijke, eerlijke, kwalitatief hoge product Nederlandse wijn onder de aandacht te brengen bij iedere doelgroep. De selectie is samengesteld in overleg met onze gedreven wijnboeren. Ned Streekwijnen heeft getracht om door middel van ons aanbod, uit iedere provincies, u een reƫel beeld te geven van de Nederlandse wijnen.

Van Nederlandse bodem

Van Nederlandse bodem, de woorden geven het al aan, onze wijnen zijn 100% Nederlands. Sterker nog, het totale proces - van druif tot en met de botteling - vindt plaats op Nederlands grondgebied.

Openheid en traceerbaarheid zijn enkele van onze kernwoorden in onze onderneming, vandaar dat wij bij elke wijn ook direct de producent melden. Nederland is in principe een klein land qua oppervlakte, echter de diverse weersinvloeden en de diversiteit vooral in onze bodemstructuur, leert dat elke wijn zijn eigen unieke identiteit heeft. Ondanks dat de wijn van een zelfde druifsoort is gemaakt, waarbij natuurlijk ook de invloed van het specifieke vakmanschap van onze wijnpartner ook te herleiden is in het glas.

Ned Streekwijnen staat in de Copraloods