Duurzaam gevangen

- Fish Tales is het eerste B-Corp gecertificeerde ‘vismerk’ “B Corp staat voor ‘benefit for all’. B Corp certificering beoordeeld bedrijven op de impact die ze hebben op hun directe omgeving zoals personeel en afvalbeleid maar ook de milieu-impact van de ketens. Er wordt dus gekeken naar alle onderdelen van een bedrijf, en dat is uniek aan B Corp! Als je B Corp gecertificeerd bent betekent dit dat je als bedrijf hebt laten zien dat je niet alleen financiële waarden belangrijk vindt, maar ook geeft om mens en milieu en missie gedreven te werk gaat.”

En hoe smaakt dat dan hoor ik u zeggen? Kom naar TheWeeknd en maak kennis met de smaken van Fis Tales. U vindt Fish Tales in de Copraloods

Bij Fish Tales zijn we gek op vis. Van alle soorten, zolang ze maar duurzaam gevangen. We houden van het koken met vis en natuurlijk het samen genieten van de lekkerste gerechten met vis Maar, vanzelfsprekend is dit zeker niet! Vis is het enige voedsel dat we nog massaal uit de wildernis halen. Veel visbestanden staan onder grote druk en vissers werken vaak niet onder goede en eerlijke omstandigheden.

Fish Tales werkt samen met kleine visserijgemeenschappen die vissen in harmonie met de natuur en met respect voor mensen. Zo zorgen we niet alleen beter voor onze oceanen, maar blijven ook die unieke visserijen bestaan. En kunnen wij genieten van de lekkerste vis. Nu, én in de toekomst!