Koffiereis

– Joost Leopold neemt de aanwezigen mee op koffiereis. We leggen de weg af die de koffieboon aflegt vanaf het moment dat deze gepland wordt tot dat deze in ons kopje beland. En tijdens deze presentatie wordt de koffie op een bijzondere wijze bereid.

Over de Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit geldt voor de boer, de inkoper, de brander, barista en zelfs voor de consument.
Maar hoe haal je de beste smaken uit de koffie? Hoe bereid je je koffie op zo’n manier dat ie er niet alleen heel mooi uit ziet, maar ook het lekkerste smaakt voor jou en je gasten? Welke koffie is de koffie die het best bij jou past?
De Koffieschool is opgericht in 2010 door Joost Leopold & Bregje Deben en samen met het team van ervaren trainers, zowel als koffieprofessional alsmede als docent, staan zij klaar om jou en jouw medewerkers te leren het beste uit jullie boon te laten halen.
En nu komen ze tijdens TheWeeknd en openen de presentaties met een workshop over koffie. Kan je een evenement béter beginnen?

In de Stoomerij op zaterdag 11 mei van 10.15 uur tot 11.00 uur

Ga mee op Koffiereis door Joost Leopold van de Koffieschool