Maak kennis met vis kok Bart van Olphen

Zeg je vis, dan zeg je Bart van Olphen. Als culinair vis-expert heeft hij als missie dat wij kunnen genieten van de lekkerste vis, nu én in de toekomst. In zijn kookboeken, op Youtube, zijn website en Instagram laat hij zien dat vis lekker, leuk, gemakkelijk én duurzaam tegelijk is.

Naast kookboek auteur en TV-chef is Bart medeoprichter van het vismerk Fish Tales en reist de hele wereld over. Fish Tales is aanwezig tijdens TheWeeknd. En nu komt Bart ook live een kookdemonstratie geven. Op zaterdag vanaf 16.30 uur gaat Bart samen met bbq ‘koning’ Jord Althuizen live koken. Met ondersteuning van Laurens ten Dam (live slow ride fast) die eerder samen met Stefan Bolt een live Q&A houdt over wielrennen. Bart heeft dan net zijn nieuwe boek uit, bbq’en met vis. Krijg tips hoe je de lekkerste vis van de bbq krijgt. Het wordt memorabel, en heel gezellig.

Op zoek naar kleinschalige visserijen die de beste vis op een duurzame manier vangen. Hij leeft, vist en kookt de lekkerste gerechten met deze bijzondere visserijgemeenschappen. Zo maakte hij talloze gerechten met de vissers aan boord of aan wal: Indonesische tonijncurry midden op de Celebeszee bijvoorbeeld. Ook barbecuede hij op het strand in Alaska wilde zalm. Bart: “Waar je ook bent, thuis, op de camping of midden op zee, vis klaarmaken is niet moeilijk. Met een paar simpele trucs kun je binnen no-time iets lekkers maken.

Zorg dat u er bij bent op zaterdag om half 5