Wij brengen het vuur terug in het buiten koken.

– Welkom in de wereld van Basale. Een plek waar back to basic samenkomt met eigentijdse luxe. Onze missie is om het échte buitengevoel weer terug te brengen in het buitenkoken. Daarom maken wij barbecues met het open vuur als middelpunt. Buitenkoken wordt zo weer een ware beleving voor u en uw gasten, samen rond een knisperend houtvuur.

Alle barbecues van Basale zijn geïnspireerd op het eeuwenoude principe van de driepoot-barbecue. De krachtige basis hebben we behouden, maar het gebruiksgemak en de duurzaamheid hebben we ontwikkeld naar hedendaagse standaarden. Dit heeft geleid tot een prachtige collectie van kwalitatief hoogwaardige driepoten. Van klein tot groot en van rustiek tot strak; voor iedere tuin hebben wij een passend model.

Alle driepoten van Basale worden in Nederland gemaakt. Combineer een driepoot met een van onze elegante vuurschalen en u heeft een set voor het leven. Heeft u al een vuurplaats in de tuin? Dan tovert u deze zo om tot veelzijdige barbecue door er een driepoot boven te plaatsen. Buitenkoken was nog nooit zo leuk; het hele jaar door.

Buiten koken met het gezin of met 100 gasten? Bij Basale hebben we het juiste product voor een onvergetelijke ervaring!