Kok Bas Ysbrandy geeft een workshop

– Hoe bereid je een goede BBQ?

Bas gaat een flat iron steak met Italiaanse aardappelsalade maken.
Hij gaat dieper in op de vraag hoe een stuk vlees goed te bereiden, maar ook de BBQ, de salade, wat te doen en ook niet te doen.

Zondag 12 mei om 14.00 uur
Copraplein

Bas Ysbrandy is bekend in Maarssen en omstreken. Deze kok verzorgt thuisdiners en BBQ-catering bij particulieren en bedrijven. Begonnen op tuinfeestjes van vrienden is Bas Ysbrandy inmiddels een begrip. En nu komt Bas een bbq demonstratie geven tijdens TheWeeknd en wel op zondag 12 mei om 14.00 uur. Hij leert je hoe een stuk vlees nu echt goed bereidt op de BBQ waarbij de smaak optimaal wordt, hoe je de bbq het beste kunt gebruiken, en maakt een bijpassende salade

De BBQ is beschikbaar gesteld door The Bastard en is het nieuwste type, de Bastard VX Large

Dit model onderscheidt zich niet alleen van de vorige modellen van Bastard, maar zeker ook van andere kamado’s. Zo zijn er aanpassingen gedaan aan het exterieur die je niet snel terugziet bij andere kamado’s waar goed over is nagedacht. Met de Bastard VX Large kun je de mooiste gerechten bereiden voor meerdere mensen. Van pizza’s, het grillen van een sappige steak tot het maken van de mooiste pulled pork. Met de Bastard VX Large heb je de perfecte kamado voor hele gezin en heb je de perfecte uitvoering voor een leuk feestje!

Kom op zondag naar TheWeeknd en maak kennis met de kookkunsten van Bas Ysbrandy