Optimaliseren van jouw eigen natuurlijke uitstraling

– Dr. Jacques van der Meulen, werkzaam bij Velthuis kliniek, is een vooraanstaand plastisch chirurg met een missie: het optimaliseren van jouw eigen natuurlijke uitstraling. Met zijn uitgebreide expertise en passie voor esthetische chirurgie, richt hij zich op het creëren van balans en harmonie, vooral bij ingrepen zoals facelifts en neuscorrecties. Hij gelooft sterk in de voordelen van er goed uit zien, maar met name ook dat je jezelf niet moet verliezen in dat proces. Dus met behoud van je eigen identiteit, met respect voor je natuurlijke grenzen.

 

Naast zijn werk bij Velthuis kliniek, is Dr. Jacques van der Meulen ook bekend om zijn innovatieve benadering van esthetische behandelingen. Hij heeft de RealFaceValue app ontwikkeld, waarmee je de optimale uitstraling kunt bereiken door gebruik te maken van Perceptive Intelligence. Deze innovatieve tool laat niet alleen de fysieke effecten van behandelingen zien, maar ook wat voor positief effect ze hebben op jouw interacties met de wereld om je heen.

Dr. Jacques van der Meulen zal op dit evenement spreken over de sociale en professionele impact van aangezichtsbehandelingen, en hoe deze behandelingen kunnen bijdragen aan het verbeteren van de eerste indruk en het zelfvertrouwen van zowel mannen als vrouwen.

 

Door zijn toewijding aan natuurlijke resultaten en zijn streven naar het verbeteren van je eigen unieke uitstraling, past Dr. Jacques van der Meulen perfect bij de merkbelofte van Velthuis kliniek: het bereiken van natuurlijk ogende resultaten die bij jou passen en waar je jezelf in blijft herkennen.

Jacques van der Meulen geeft op zaterdag de presentatie ‘Natural Faces’ en de natuurlijke uitstraling

16:45 – 17:45 uur in de Stoomerij

18:00 – 19:30 uur in de Smederij 12B een ‘Workshop Velthuis kliniek specialist Jacques van der Meulen’