Natuurlijke producten voor mannen

– Kaerel skin care is in 2017 ontstaan. Na een paar jaar eerder te zijn gestart met Petit&Jolie, een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, vond Esther het de hoogste tijd voor de mannen. Want natuurlijke producten voor mannen, die zijn er nog niet veel.

‘Op elke beurs waar ik stond viel het me op, van alles op het natuurlijke vlak voor baby’s, kinderen en dames, maar voor mannen ho maar.’ En daar moest verandering in komen. Want ook mannen gebruiken verzorgingsproducten en hebben vaak toch andere wensen en eisen aan verzorgingsproducten dan vrouwen. Het idee voor Kaerel was geboren.

Esther legde het voor aan verschillende mannen en kreeg steeds diezelfde vraag: Is natuurlijk nou zoveel beter dan de merken uit drogist of parfumerie? Het antwoord is simpel: Ja. Er zit nl. geen crap in.

Ingrediënten waarvan de oorsprong onbekend is of bijv. een aardolie derivaat kun je gewoon beter niet op je huid smeren. Ook mannen niet. Daarnaast bevat een natuurlijk product ook geen microplastics die je door het doucheputje uiteindelijk de oceaan inspoelt. Ze had een nogal ferm betoog en kreeg steeds meer mannen enthousiast voor Kaerel.

‘Met diezelfde mannen, jong en oud, glad en met baard, blond en donker, ben ik om de tafel gaan zitten om te vragen wat ze belangrijk vonden’.

De producten moesten multi-inzetbaar zijn, no nonsens en met een subtiele geur. De productontwikkeling begon en samples werden getest. En nog eens getest. Er werd gewassen, geschoren en gesmeerd en nog eens gewassen, geschoren en gesmeerd om uiteindelijk tot dit resultaat te komen. Na een half jaar testen zijn ze er: de 3 basics die elke man gebruikt.

Een jaar later kwam er uitbreiding. De mannen en ik zijn er blij mee. We hopen jij ook. Kom langs tijdens TheWeeknd om het zelf te ervaren.

Ik zie je daar!,

Cheers,
Esther