Tijdloze klassiekers en gedurfde statements

– Meester Goudsmid Manon van de Graaf van Facet Design Jewelry geeft tijdens TheWeeknd Speed Master classes over diamant. Daarmee krijgt u een kijkje in de wereld van een goudsmid en diamantspecialist en kijkt u voor altijd anders naar een diamant juweel! Interessant voor mannen én vrouwen. Deze masterclass wordt één keer op zaterdag en één keer op zondag gegeven.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de designwereld en meerdere Diamond Award winning designs, internationale exposities en events, geeft Manon elk ontwerp de juiste kans. Uw idee is in professionele handen. Facet Design Jewelry heeft een stand waar u haar laatste creaties kunt bewonderen, ideeën kunt opdoen, en uw eigen idee of wensen bespreken.

Mis deze masterclass niet en kom zaterdag naar TheWeeknd

Zaterdag 13.30 – 13.45 uur in Smederij 12B
Zondag    15.30 – 15.45 uur in Smederij 12B

Altijd al je eigen ontwerpen gerealiseerd zien worden?

Een juwelier, mode-ontwerper en kunstenaar help ik op weg naar zijn/haar eigen collectie. Van prototype tot volledig concept, ik zet al mijn internationale ervaring in om jouw droom waar te maken. Door middel van traditional design en/of 3D cad design doorlopen we het proces. Met vele technieken die al eeuwen lang worden toegepast, in combinatie met de nieuwste lasersoldeer technieken, realiseer ik jouw droomontwerpen. Aan de werkbank komt je ontwerp tot leven en word je verrast door het eindresultaat.

Maak kennis met onze producten tijdens TheWeeknd

Daarnaast mag ik twee Diamond masterclasses geven en wel op:

Zaterdag 11 mei om 13.30 – 13.45 uur
Zondag 12 mei om 15.30 – 15.45 uur
Beide in Smederij 12B (zie timetable)

En als klap op de vuurpijl geven wij in samenwerking met TheWeeknd een diamant weg t.w.v. € 1200,-
Volg #TheWeeknd op insta en blijf op de hoogte hoe jij de eigenaar kan worden van deze unieke prijs.