100% electric motorcycles

Tijdens TheWeeknd heeft u de gelegenheid een proefrit te maken op de 100% electrische motorfiets. Op de openbare weg. Het enige dat u nodig heeft is een motorrijbewijs, en als u dat wilt, uw eigen helm. Die u kunt afgeven bij de garderobe zodat u deze niet de hele dag hoeft te dragen.

Zero Motorcycles staat synoniem voor de volgende stap in de ontwikkeling van motorfietsen. Door het beste van conventionele motorfietsen te combineren met geavanceerde aandrijftechnologie produceren wij moderne elektrische machines welke nieuwe maatstaven weten te zetten op het gebied van gewicht, kracht, design en rijplezier.

Verleg de grenzen van technologie en design

Al meer dan 15 jaar en met miljoenen kilometers hebben wij een toonaangevende elektrische ervaring weten te creƫren die rijders versteld doet staan. Nul uitlaatgassen, geen brandstof en weinig geluid. Zo is je impact op het milieu veel kleiner zonder dat je rijervaring eronder lijdt.

Wij hebben motorrijders altijd uitgenodigd om nieuwe motorfietsen in het echt te bewonderen. Dit kan op 11 en 12 mei tijdens het The Weeknd experience event. Bij motorrijden werkt ervaren immers beter dan uitleggen! Zien we je daar?

De motoren van ZERO kunt u zien in de Copraloods, en staan klaar om mee te rijden op het Smederij Plein.