Compacte campervans

Bij Outbase ontwerpen en bouwen we compacte, slim ingerichte en praktische campervans. Ze zijn ideaal zijn voor de vakanties, maar passen ook naadloos in je dagelijks leven Echte alleskunners dus! Met trots hebben we vorig jaar de elektrische Outbase ID.Buzz campervan geïntroduceerd. De eerste volledig omgebouwde Volkswagen ID.Buzz van Nederland met goedgekeurde slaapbank, draaibare stoelen en een (slaap)hefdak.

Tijdens TheWeeknd staat een camper klaar voor u. Neem plaats achter het stuur, of test het bed. Maar pas op, waarschijnlijk bent u direct verkocht (of valt u in slaap)

.

Bij de introductie van de ID.Buzz waren we direct overtuigd: dit is de perfecte basis voor een Outbase campervan. Vol enthousiasme zijn we begonnen aan ons ontwerp, waarbij alles door onszelf ontwikkeld moest worden. Uniek en speciaal op maat gemaakt voor deze bus om het maximale uit de compacte ruimte te halen.

We gebruiken daarbij mooie materialen zoals kurk, schapenwol, wolvilt, hennep, gerecyclede PET-flessen, biologisch katoen en gerecyclede textielvezels. Deels gemaakt door lokale ambachtslieden en deels gemaakt door gerenommeerde fabrikanten die wereldleider zijn in hun segment.

Op deze manier kunnen we kwaliteit waarborgen, want wij willen dat onze campervans over 50 jaar net zo iconisch zijn als de T1 en T2.

klik hier voor de ID.Buzz brochure’

Met de draaibare stoelen wordt de volledige binnenruimte gebruikt. Comfortabel tegenover elkaar zitten aan de uitschuifbare tafel. Je kunt binnen koken bij slecht weer, maar liever koken we in de buitenlucht.

Draai de keuken naar buiten en je kunt uitgebreid koken aan de ‘gezellige en sociale’ kant van de campervan. De keuken zoals het kookeiland in een woning; het centrale punt waar je kookt, samenkomt, een drankje neemt of lekker gaat borrelen met vrienden.

In de bus is er voldoende bergruimte in de zijwanden, achterin en onder de vloer en je kunt met 4 personen slapen in het bed boven en beneden. Zelfs een toilet is mogelijk, die ook in de nacht gebruikt kan worden.