Passie voor outdoor activiteiten

– Niet alleen campers zijn momenteel populair. Ook de huur en verkoop van de zogenaamde daktent neemt een enorme vlucht. Net als de camper niet zo heel vreemd, want je hebt op je eigen auto een ruime uitbouw waar je de nacht in kunt doorbrengen en je hebt alle vrijheid die je wenst. En er zijn nog landen waar je mag ‘wildkamperen’ zodat je ontwaakt op de mooie plaatsen in de natuur met niemand om je heen.

Outback daktenten is een familiebedrijf met een passie voor outdoor activiteiten. Tijdens TheWeeknd kun je meerdere daktenten met elkaar vergelijken en je laten adviseren welke daktent het beste bij jouw wensen past. Meer avontuur, meer ´out of the box´, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Vader en zoon, twee vrienden, zijn in 2022 gestart met Outback. Met als doel? Van de passie die ze samen hebben hun werk te maken. En hun kennis en ervaring te delen met jou. Advies te geven hoe jij je vrije tijd misschien iets anders in kan vullen dan dat je gewend bent.

Outback heeft een grote stand in de Copraloods met meerdere daktenten opgesteld

 

Dit alles heeft geresulteerd in een bedrijf dat voorziet in verschillende mogelijkheden van vrijetijdsbesteding en in het bijzonder vakantiebesteding en offroading. Wij zijn trots op ons brede aanbod aan daktenten, accessoires en diverse outdoor producten. Ons bedrijf gaat voor kwaliteit, voor meedenken en voor een hoog serviceniveau. We proberen alles te doen om jou als klant te helpen. Maar we zijn ook eerlijk, we beloven niet iets wat we niet kunnen waarmaken.

 

Ten slotte, ondanks dat we een jonge onderneming zijn, beschikt ons team over jarenlange ervaring in ondernemerschap en ervaring in het aanbieden van oplossingen en service.

Tijdens TheWeeknd ben je van harte welkom om kennis te maken! We hebben meerdere tenten opgesteld waar je ook even in kan zodat je het gevoel van kamperen met een daktent kunt ervaren.