De ideale mix van en motorfiets en een auto

Kent u de BMW Isetta nog, een klein auto’tje met een grote klapdeur aan de voorkant? Dan is de stap naar de Microlino niet zo groot. Een ideale mix van motorfiets en auto, geheel elektrisch, en helemaal nieuw ontwikkeld. En u kunt nu dit kekke auto’tje zelf testen tijdens TheWeeknd. In uw favoriete kleur zelfs, want er staan er heel wat om uit te kiezen.

De oorsprong van de Microlino kan worden getraceerd naar de inspiratiebron, de iconische Isetta “bubble car” uit de jaren ’50. In plaats van simpelweg een nostalgisch ontwerp na te bootsen, heeft Micro de Isetta heruitgevonden voor het moderne stadsleven. De Microlino behoudt het kenmerkende frontale toegangsdeur design, maar is van binnen uitgerust met de laatste technologische innovaties.

Tijdens TheWeeknd kunt u de Microline zien in de Copraloods en staan er meerdere Microlino’s voor u klaar op het Smederij plein. Even uw rijbewijs laten zien en u kunt een proefritje maken op de openbare weg. Heerlijk over de dijk langs het Amsterdam Rijnkanaal onder de wuivende bomen. Alsof u zich in Italië waant.

Het voertuig is volledig elektrisch, met een maximaal bereik van 230 kilometer op een enkele lading, afhankelijk van de gekozen batterijgrootte. Dit maakt het een ideale keuze voor dagelijkse stadsritten. De Microlino heeft een maximale snelheid van 90 km/u, waarmee je heel flexibel door Nederland kunt rijden. Ondanks zijn compacte afmetingen biedt de Microlino verrassend veel ruimte binnenin, met plaats voor twee volwassenen en 3 kratten bier.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Microlino is zijn efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Door volledig elektrisch te zijn, produceert het voertuig geen uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere en groenere stedelijke omgeving. Bovendien, door zijn kleine formaat, vermindert de Microlino verkeerscongestie en parkeerproblemen, aangezien het in veel kleinere ruimtes past dan traditionele auto’s.

De Microlino is niet alleen een praktische oplossing voor stadsvervoer, maar het is ook een statement van innovatie en duurzaamheid. Met zijn opvallende ontwerp en geavanceerde technologie belichaamt de Microlino de ideale mix van een motorfiets en een auto. Het biedt een unieke, efficiënte en plezierige manier om door de stad te reizen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die op zoek zijn naar alternatieven voor de conventionele auto.