I C O N

– Op de eerste etage in het pand van Broekhuis Jaguar Land Rover Utrecht bevindt zich een zeer bijzondere afdeling: Brooks Classics.Hier staan youngtimers en moderne klassiekers naast échte automobiele iconen en staat de tijd even stil.Brooks Classics vertelt verhalen van en over de geschiedenis van de historische en hedendaagse klassiekers in onze collectie. En die verhalen vertellen we met bezieling; klassieke auto’s zijn onze hobby, onze passie.

SALES

Brooks Classics adviseert bij koop en verkoop van youngtimers en klassieke auto’s, voornamelijk van Engelse en Italiaanse afkomst.Jaguar en Aston Martin zijn sterk vertegenwoordigd naast Italiaanse legendes als Ferrari en Maserati. De smaakvolle aankleding van onze showroom maakt de beleving compleet: historische afbeeldingen prijken aan de muur, een forse wandkast gevuld met zeer gevarieerde automemorabilia en comfortabele Chesterfields ronden het geheel perfect in stijl af. Alles ademt de rijke historie van de merken en modellen die hier staan.

ONDERHOUD

Vakmanschap wordt meesterschap; onze gespecialiseerde werkplaats is uitgerust met de nieuwste gereedschappen en technische apparatuur om uw geliefde auto te behouden. Als heritage-specialist begrijpt niemand de behoeften van uw geliefde klassieker of youngtimer beter dan wij. We werken met een team van zeer bekwame technici, écht toegewijd aan ‘character cars’, die beschikken over een enorm rijke kennis gevoed door hun passie en jarenlange ervaring. Bij klassiekers en youngtimers gaat het om tijd en aandacht, daar investeren we in.

Brooks Classics B.V. | De Heldinnenlaan 215 | 3543 MB Utrecht | The Netherlands | +31 308507500

brooksclassics.nl